Klaar voor de start?

Klaar voor de start?

Plenty of space for a smooth sub-title!

Fit | Vitaal

Iedere dag een beetje fitter

Integrale aanpak

Voeding | training | Herstel | Mindset | gedrag

Verantwoord

Met coach zonder extreme dingen

Dagelijks fitter en vitaler wakker worden..

Een groot verschil tussen gezond en vitaal is de energie en 'zin' in het leven. Je kan namelijk prima gezond zijn (wordt geassocieerd met niet-ziek zijn) maar er als een zombie bij lopen. Daarentegen is het ook mogelijk om ongezond te zijn, maar wel alles uit het leven willen halen (=vitaliteit). Bij ons staat vitaliteit centraal, waarbij we natuurlijk wel de synergie zien tussen vitaliteit en gezondheid. 


"Vitaliteit betekent voor ons de fysieke, mentale en emotionele vrijheid om jezelf te ontplooien om zo het meeste uit jóuw leven te halen"


Best een breed begrip als je het zo leest. Voeding, training, gedrag en mindset hebben hier zeker een plaats in. Hier wordt dan ook uitvoerig op gecoacht.
Van Zombie naar Vitaal - Vitaal Purmerend

Je komt ze onbeperkt tegen: mensen die in een sleur zitten. Ze genieten nérgens meer van, draven maar door met wat ze doen. Soms wel jaren achtereen. In onze optiek ben je 'hier' juist om álles uit het leven te halen, op elk vlak dat jij belangrijk vindt. Je zult merken dat als je dichter komt bij wat jij belangrijk vindt, waarbij je de omstandigheden voor je lichaam creëert waarin dat gefaciliteerd wordt, je je veel beter gaat voelen. 


Ga terug naar ál hetgeen bij jou past, en je zult zien dat je energie flink stijgt...

Fit | Vitaal worden via VP

- Focussen op wat werkt

- Training onder begeleiding (zowel in groepsverband als middels personal training)

- Alleen of in een groep

- Community. Zowel offline als online hebben we ruime mogelijkheden waar je je vast thuis voelt.

- Integrale aanpak: combi tussen voeding, training, mindset en veel coaching. Daarnaast proberen we het natuurlijk zo leuk mogelijk te maken!

Overtuigd? Start vandaag nog - middels een intake